2017. augusztus 23., szerda

Bemutató: Calibro - az új szabadtüdős maszk!


A Cressi következő generációs búvármaszkjai már IDF (Integrated Dual Frame) technológiával készülnek, amely kivételes látómezőt nyújt, és ez alól az új Calibro sem kivétel. Ezzel a technológiával a keret és a szilikonszoknya már egy egység, ami áramvonalasabb és kisebb formát eredményez, illetve a lencsék is szélesebbek lehetnek, amely így összességében rendkívül közel engedi a maszkot az archoz. 


A Cressi Calibro maszk a pici belső térfogatot kivételes látótérrel kombinálja, ami a lefelé megdöntött keretnek köszönhető. A csatok a megszokott módon, stabil és rugalmas rögzítéssel közvetlenül a szoknyához csatlakoznak, mely lehetővé teszi, hogy a maszk levétele nélkül is kényelmesen beállíthassuk a légzőcső csutora helyzetét. A teljesen új párásodás gátló rendszer (Fog-stop System) az orrzsebnél található és a legújabb Cressi fejlesztés eredménye. 


Az egységesen matt felületek fokozott víz alatti élményt nyújtanak azáltal, hogy megakadályozzák a maszk alkatrészeinek víz alatti csillogását, ami olykor zavarhatja a tengeri élőlényeket. A Calibro a tökéletes szabadtüdős maszk, minden részlete a búvár teljes szabadságát és kényelmét szolgálja.

Jellemzők
  • integrált kertet technológia (IDF)
  • párásodást gátló rendszer (Fog-Stop System)
  • minimális belső térfogat
  • hőkezelt biztonsági üvegek
  • mikromertrikus maszkpánt csatok
  • rugalmas maszkpánt rögzítés



Búvármaszkot keresel? nézd meg a teljes kínálatunkat itt >>

Kapcsolódó címkék:
#bemutató #búvármaszk #freediving

Tetszett amit olvastál? köszönjük, ha megosztod az ismerőseiddel is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése