2023. március 21., kedd

Tiszta energia a tengerekért

Tiszta energia a tengerekért

A Cressi-nél a legfontosabb projektünk a tenger megóvása.


Amikor a világ legbefolyásosabb vállalatai egymásután kötelezik el magukat a megújuló energiaforrások mellett, mintegy válaszul a globális felmelegedés kezelésére, a Cressi büszkén jelenti be, hogy genovai gyára már 100%-ban megújuló energiával működik.

A Cressi energiastratégiája közvetlenül kapcsolódik a tenger iránti szenvedélyéhez. Megértettük, hogy a világ óceánjai és az egész tengeri ökoszisztéma veszélyben van. A Cressi-t Genovában alapították, és ma is ott található csupán pár lépésnyire a tengertől. Ahogy minden nap tengeri levegőt lélegzünk, a tevékenységünk során is hatással van ránk. Minden termékünket a közelünkben lévő végtelen víz hihetetlen szépsége ihlette.

Az alternatív és megújuló energiaforrások kulcsfontosságúak a világ tengereinek környezeti egészsége és jövőnk szempontjából. Az óceánszennyezés elleni küzdelem és a tengerek szépségének, egészségének megőrzéséhez egyetlen út vezet, ha tudatosak és proaktívak vagyunk. A Cressinél úgy döntöttünk, hogy konkrét lépéseket teszünk: a genovai gyárunkban felhasznált energia 100%-a tiszta és teljesen zöld, amelyet a LifeGate Energy szállít.

A LifeGate Energy a 100%-ban tiszta energia első olaszországi forgalmazója a vállalkozások és a lakosság számára. A megújuló energia körforgás teljesen tisztává tétele érdekében a LifeGate Energy csatlakozik a Zero Impact® projekthez: a termelés és az ellátási lánc irányítása során keletkező szén-dioxidot ellensúlyozza azáltal, hogy hozzájárul az erdők létrejöttéhez és védelméhez, amelyek képesek azt visszanyelni.

Ez nem éppen könnyű út, de a Cressi teljes mértékben elkötelezett e kezdeményezés mellett. A megújuló energia felhasználásával támogatjuk a fenntarthatóságot, az óceánok megőrzését és egy olyan vállalati kultúrát, amely elősegíti az innovációt, a differenciálódást, és tartós, pozitív hatást gyakorol a búvárok közösségére.

Ez a jövőnk és a legújabb, legfontosabb, legjobb projektünk.


[Cressi blog]


Tetszett amit olvastál? köszönjük, ha megosztod az ismerőseiddel is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése